BOERSTAETE MAKELAARDIJ

BOERSTAETE MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in Putten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BOERSTAETE MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. BOERSTAETE MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Putten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BOERSTAETE MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BOERSTAETE MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 138.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over BOERSTAETE MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar BOERSTAETE MAKELAARDIJ verkoopt

BOERSTAETE MAKELAARDIJ is het meeste actief in Putten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BOERSTAETE MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BOERSTAETE MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Putten 18 € 424.000
Garderen 2 € 466.000
Harderwijk 1 € 339.000

Type woningen die BOERSTAETE MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BOERSTAETE MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BOERSTAETE MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
25%
tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
20%
galerijflat
15%
bovenwoning
5%
portiekwoning
5%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BOERSTAETE MAKELAARDIJ

Wat kost BOERSTAETE MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BOERSTAETE MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BOERSTAETE MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is BOERSTAETE MAKELAARDIJ actief?

+

BOERSTAETE MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Putten, Garderen en Harderwijk.

In welk prijssegment is BOERSTAETE MAKELAARDIJ actief?

+

BOERSTAETE MAKELAARDIJ is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BOERSTAETE MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 424.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Putten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Putten en vergelijkbaar is aan BOERSTAETE MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!