Makelaars in Garderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Garderen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Garderen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Garderen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Garderen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Garderen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Garderen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 574.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -72.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Garderen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Garderen

In Garderen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 487.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -72.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Garderen.

Bij de verkoop van een huis in Garderen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 487.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Garderen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Garderen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 574.000.

Het meest voorkomende energielabel in Garderen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Garderen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Garderen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Garderen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Garderen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BOERSTAETE MAKELAARDIJ de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Garderen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Garderen.

 • Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

  2. Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 698.000
  Woningen verkocht
  4
 • Midden Nederland Makelaars

  3. Midden Nederland Makelaars

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 523.000
  Woningen verkocht
  2
 • VSO makelaars & taxateurs

  4. VSO makelaars & taxateurs

  Verkooptijd
  103 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  2
 • Wolfsgoed Makelaardij

  5. Wolfsgoed Makelaardij

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 508.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Garderen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Garderen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Garderen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Garderen

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Buitengebied Garderen

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 703.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Garderen

In Garderen zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar BOERSTAETE MAKELAARDIJ verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Garderen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Koudhoornseweg 60 BOERSTAETE MAKELAARDIJ € 1.195.000
Speulderweg 23 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 795.000
Dorpsstraat 24 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 695.000
Koningsweg 15 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 675.000
Oud Milligenseweg 30 BOERSTAETE MAKELAARDIJ € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Garderen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Garderen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Garderen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Garderen.

Wat kost een makelaar in Garderen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Garderen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Garderen van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Garderen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Garderen zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Garderen?

+

De meest verkopende makelaar van Garderen is BOERSTAETE MAKELAARDIJ. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Garderen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Garderen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Garderen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Garderen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!