Makelaars in Terschuur

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Terschuur, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Terschuur. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Terschuur helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als terschuur.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Terschuur zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Terschuur afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 652.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 80.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Terschuur
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Terschuur

In Terschuur is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 695.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 80.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Terschuur.

Bij de verkoop van een huis in Terschuur is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 695.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Terschuur. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Terschuur weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 652.000.

Het meest voorkomende energielabel in Terschuur is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Terschuur. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Terschuur

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Terschuur? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Terschuur. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Gundelach Makelaardij TGV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Terschuur, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Terschuur.

Populaire buurten in Terschuur

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Terschuur? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Terschuur. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. terschuur

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 534.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Buitengebied Terschuur

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 881.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Blankenhoef

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 548.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Terschuur

In Terschuur zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Gundelach Makelaardij TGV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Terschuur.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoevelakenseweg 244 D Register Makelaar B.V. € 1.150.000
Stoutenburgerweg 19 Legemaat Makelaardij € 829.000
Stoutenburgerweg 21 Legemaat Makelaardij € 795.000
Hoevelakenseweg 153 Zijlstra ERA Makelaardij € 749.000
Hoevelakenseweg 146 Wolfsgoed Makelaardij € 598.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Terschuur

Hoeveel makelaars zijn er actief in Terschuur?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Terschuur. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Terschuur.

Wat kost een makelaar in Terschuur?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Terschuur is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Terschuur van € 6.500 tot € 7.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Terschuur?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Terschuur zijn € 3.300 a € 4.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Terschuur?

+

De meest verkopende makelaar van Terschuur is Gundelach Makelaardij TGV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Terschuur zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Terschuur?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Terschuur aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Terschuur.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!