Zijlstra ERA Makelaardij

Zijlstra ERA Makelaardij is een makelaar gevestigd in Nijkerk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zijlstra ERA Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Zijlstra ERA Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijkerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zijlstra ERA Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zijlstra ERA Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 445.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 101.000
  • Aantal transacties 72
Meer informatie over Zijlstra ERA Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zijlstra ERA Makelaardij verkoopt

Zijlstra ERA Makelaardij is het meeste actief in Nijkerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zijlstra ERA Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zijlstra ERA Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijkerk 54 € 413.000
Amersfoort 6 € 614.000
Hoevelaken 2 € 775.000
Hooglanderveen 2 € 542.000
Warffum 1 € 345.000

Type woningen die Zijlstra ERA Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zijlstra ERA Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zijlstra ERA Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
16%
vrijstaande woning
9%
galerijflat
7%
maisonnette
5%
portiekflat
5%
benedenwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zijlstra ERA Makelaardij

Wat kost Zijlstra ERA Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zijlstra ERA Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zijlstra ERA Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Zijlstra ERA Makelaardij actief?

+

Zijlstra ERA Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijkerk, Amersfoort, Hoevelaken, Hooglanderveen en Warffum.

In welk prijssegment is Zijlstra ERA Makelaardij actief?

+

Zijlstra ERA Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zijlstra ERA Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 445.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijkerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijkerk en vergelijkbaar is aan Zijlstra ERA Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!