Makelaars in Hoevelaken

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoevelaken, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 25 makelaars actief geweest in Hoevelaken. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoevelaken helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoevelaken-Overhorst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoevelaken zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoevelaken afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 566.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -165.000
 • Aantal transacties 82
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoevelaken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoevelaken

In Hoevelaken is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 429.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -165.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoevelaken.

Bij de verkoop van een huis in Hoevelaken is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 429.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoevelaken. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoevelaken weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 566.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoevelaken is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoevelaken. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoevelaken

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoevelaken? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoevelaken. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Baal Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoevelaken, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoevelaken.

Populaire buurten in Hoevelaken

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoevelaken? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoevelaken. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoevelaken-Overhorst

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 516.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Hoevelaken-Hogenbrink

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 697.000
  Woningen verkocht
  15
 • 3. Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 454.000
  Woningen verkocht
  13
 • 4. Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 528.000
  Woningen verkocht
  12
 • 5. Hoevelaken-Middelaar

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 669.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Hoevelaken

In Hoevelaken zijn de afgelopen maand 82 woningen verkocht. Makelaar Van Baal Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoevelaken.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Laakweg 49 Van Baal Makelaardij € 1.595.000
Weidelaan 41 Zijlstra ERA Makelaardij € 1.125.000
Park Weldam 2 Van Baal Makelaardij € 889.000
Oosterdorpsstraat 69 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 850.000
Nijkerkerstraat 36 Makelaardij o.g. Aart van den Bor € 849.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoevelaken

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoevelaken?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 25 makelaars actief geweest in Hoevelaken. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoevelaken.

Wat kost een makelaar in Hoevelaken?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoevelaken is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoevelaken van € 5.700 tot € 6.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoevelaken?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoevelaken zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoevelaken?

+

De meest verkopende makelaar van Hoevelaken is Van Baal Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoevelaken zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoevelaken?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoevelaken aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoevelaken.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!