Floris De Makelaar

Floris De Makelaar is een makelaar gevestigd in Leusden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Floris De Makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Floris De Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leusden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Floris De Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Floris De Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Floris De Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Floris De Makelaar verkoopt

Floris De Makelaar is het meeste actief in Leusden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Floris De Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Floris De Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leusden 8 € 387.000
Amersfoort 7 € 459.000
Hilversum 1 € 339.000
Amsterdam 1 € 600.000

Type woningen die Floris De Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Floris De Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Floris De Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
portiekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
7%
bovenwoning
7%
eindwoning
7%
maisonnette
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Floris De Makelaar

Wat kost Floris De Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Floris De Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Floris De Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Floris De Makelaar actief?

+

Floris De Makelaar heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leusden, Amersfoort, Hilversum en Amsterdam.

In welk prijssegment is Floris De Makelaar actief?

+

Floris De Makelaar is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Floris De Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 427.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leusden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leusden en vergelijkbaar is aan Floris De Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!