Floris De Makelaar

Floris De Makelaar is een makelaar gevestigd in Leusden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Floris De Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Floris De Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leusden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Floris De Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Floris De Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 423.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 31.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Floris De Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Floris De Makelaar verkoopt

Floris De Makelaar is het meeste actief in Leusden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Floris De Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Floris De Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 10 € 426.000
Leusden 5 € 395.000
Ede 1 € 450.000
Amsterdam 1 € 600.000
Hilversum 1 € 339.000

Type woningen die Floris De Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Floris De Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Floris De Makelaar het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
32%
tussenwoning
26%
vrijstaande woning
11%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%
galerijflat
5%
geschakelde woning
5%
hoekwoning
5%
maisonnette
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Floris De Makelaar

Wat kost Floris De Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Floris De Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Floris De Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Floris De Makelaar actief?

+

Floris De Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Leusden, Ede, Amsterdam en Hilversum.

In welk prijssegment is Floris De Makelaar actief?

+

Floris De Makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Floris De Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 423.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leusden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leusden en vergelijkbaar is aan Floris De Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!