Fundament Makelaars

Fundament Makelaars is een makelaar gevestigd in Leusden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fundament Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Fundament Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leusden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fundament Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fundament Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 133.000
  • Aantal transacties 48
Meer informatie over Fundament Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Fundament Makelaars verkoopt

Fundament Makelaars is het meeste actief in Leusden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fundament Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fundament Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leusden 31 € 500.000
Amersfoort 15 € 393.000
Hoogland 1 € 518.000
Achterveld (UT) 1 € 229.000

Type woningen die Fundament Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fundament Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fundament Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
hoekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
galerijflat
7%
vrijstaande woning
7%
portiekwoning
5%
benedenwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fundament Makelaars

Wat kost Fundament Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fundament Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fundament Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Fundament Makelaars actief?

+

Fundament Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leusden, Amersfoort, Hoogland en Achterveld (UT).

In welk prijssegment is Fundament Makelaars actief?

+

Fundament Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fundament Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 462.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 11.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leusden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leusden en vergelijkbaar is aan Fundament Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!