Makelaars in Nijkerk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nijkerk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 25 makelaars actief geweest in Nijkerk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nijkerk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bruins Slotlaan/Campenbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nijkerk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nijkerk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 472.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
 • Aantal transacties 204
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nijkerk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nijkerk

In Nijkerk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 487.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nijkerk.

Bij de verkoop van een huis in Nijkerk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 487.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nijkerk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nijkerk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 472.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nijkerk is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nijkerk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nijkerk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nijkerk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nijkerk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Zijlstra ERA Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nijkerk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nijkerk.

Populaire buurten in Nijkerk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nijkerk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nijkerk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bruins Slotlaan/Campenbuurt

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 414.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Paasbos-west

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  21
 • 3. Nautena-zuid/Schulpkamp

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 503.000
  Woningen verkocht
  19
 • 4. Coltoflaan/van Oldenbarneveldstraat

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 479.000
  Woningen verkocht
  18
 • 5. Groot Corlaer

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 447.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Nijkerk

In Nijkerk zijn de afgelopen maand 204 woningen verkocht. Makelaar Zijlstra ERA Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nijkerk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Angeler 4 Van de Ridder Makelaars € 1.175.000
Holkerweg 3 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.150.000
Akkerweg 10 a Gundelach Makelaardij TGV € 1.134.900
Coltoflaan 6 Van de Ridder Makelaars € 1.095.000
Prinsenweg 41 HOMESUPPLY | Gieta Arendsen € 1.075.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijkerk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijkerk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 25 makelaars actief geweest in Nijkerk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nijkerk.

Wat kost een makelaar in Nijkerk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nijkerk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nijkerk van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nijkerk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijkerk zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nijkerk?

+

De meest verkopende makelaar van Nijkerk is Zijlstra ERA Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nijkerk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nijkerk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nijkerk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nijkerk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!