Makelaars in Nijkerkerveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nijkerkerveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Nijkerkerveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nijkerkerveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nijkerkerveen-Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nijkerkerveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nijkerkerveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 704.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -198.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nijkerkerveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nijkerkerveen

In Nijkerkerveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 479.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -198.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Nijkerkerveen.

Bij de verkoop van een huis in Nijkerkerveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 146 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 479.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nijkerkerveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nijkerkerveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 704.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nijkerkerveen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nijkerkerveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nijkerkerveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nijkerkerveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nijkerkerveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij van Wijnen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nijkerkerveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nijkerkerveen.

Populaire buurten in Nijkerkerveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nijkerkerveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nijkerkerveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nijkerkerveen-Zuid

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 791.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Nijkerkerveen-Noord

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 602.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Holkerveen

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 644.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Nijkerkerveen

In Nijkerkerveen zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij van Wijnen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nijkerkerveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwe Kerkstraat 27 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.298.000
Laakweg 112 Van Baal Makelaardij € 1.095.000
Laakweg 108 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 995.000
Laakweg 62 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 995.000
Laakweg 40 Dé Register Makelaar B.V. € 935.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijkerkerveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijkerkerveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Nijkerkerveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nijkerkerveen.

Wat kost een makelaar in Nijkerkerveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nijkerkerveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nijkerkerveen van € 7.000 tot € 8.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nijkerkerveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijkerkerveen zijn € 3.500 a € 5.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nijkerkerveen?

+

De meest verkopende makelaar van Nijkerkerveen is Makelaardij van Wijnen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nijkerkerveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nijkerkerveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nijkerkerveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nijkerkerveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!