Bos Makelaardij Bunschoten

Bos Makelaardij Bunschoten is een makelaar gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bos Makelaardij Bunschoten hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bos Makelaardij Bunschoten is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bos Makelaardij Bunschoten. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bos Makelaardij Bunschoten zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bos Makelaardij Bunschoten in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
  • Gemiddelde verkooptijd 112
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Bos Makelaardij Bunschoten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Bos Makelaardij Bunschoten verkoopt

Bos Makelaardij Bunschoten is het meeste actief in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bos Makelaardij Bunschoten woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bos Makelaardij Bunschoten ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bunschoten-Spakenburg 6 € 504.000

Type woningen die Bos Makelaardij Bunschoten verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bos Makelaardij Bunschoten diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bos Makelaardij Bunschoten het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
17%
bovenwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bos Makelaardij Bunschoten

Wat kost Bos Makelaardij Bunschoten bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bos Makelaardij Bunschoten voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bos Makelaardij Bunschoten je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Bos Makelaardij Bunschoten actief?

+

Bos Makelaardij Bunschoten heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Bunschoten-Spakenburg.

In welk prijssegment is Bos Makelaardij Bunschoten actief?

+

Bos Makelaardij Bunschoten is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bos Makelaardij Bunschoten actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 437.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bunschoten-Spakenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bunschoten-Spakenburg en vergelijkbaar is aan Bos Makelaardij Bunschoten. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!