Makelaars in Bunschoten-Spakenburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bunschoten-Spakenburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Bunschoten-Spakenburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bunschoten-Spakenburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Spakenburg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bunschoten-Spakenburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bunschoten-Spakenburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 466.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
 • Aantal transacties 114
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bunschoten-Spakenburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bunschoten-Spakenburg

In Bunschoten-Spakenburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 478.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 45.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bunschoten-Spakenburg.

Bij de verkoop van een huis in Bunschoten-Spakenburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 478.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bunschoten-Spakenburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bunschoten-Spakenburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 466.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bunschoten-Spakenburg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bunschoten-Spakenburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bunschoten-Spakenburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bunschoten-Spakenburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bunschoten-Spakenburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Snel ERA Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bunschoten-Spakenburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bunschoten-Spakenburg.

Populaire buurten in Bunschoten-Spakenburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bunschoten-Spakenburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bunschoten-Spakenburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Spakenburg

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  36
 • 2. Bikkersvaart

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  19
 • 3. Blokhuiswetering

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 491.000
  Woningen verkocht
  18
 • 4. Rengerswetering

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 465.000
  Woningen verkocht
  14
 • 5. Bunschoten

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 555.000
  Woningen verkocht
  13

Top 5 woningen verkocht in Bunschoten-Spakenburg

In Bunschoten-Spakenburg zijn de afgelopen maand 114 woningen verkocht. Makelaar Snel ERA Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bunschoten-Spakenburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 122 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 2.600.000
Stadsgracht 45 Meerwaerde Makelaars € 985.000
Achterste Kamp 72 Huis en Zekerheid Makelaardij € 899.000
Bikkersweg 60 Makelaarshuis de Jong € 885.000
Vuronger 3 Bos Makelaardij Bunschoten € 839.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bunschoten-Spakenburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bunschoten-Spakenburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Bunschoten-Spakenburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bunschoten-Spakenburg.

Wat kost een makelaar in Bunschoten-Spakenburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bunschoten-Spakenburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bunschoten-Spakenburg van € 4.700 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bunschoten-Spakenburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bunschoten-Spakenburg zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bunschoten-Spakenburg?

+

De meest verkopende makelaar van Bunschoten-Spakenburg is Snel ERA Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bunschoten-Spakenburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bunschoten-Spakenburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bunschoten-Spakenburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bunschoten-Spakenburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!