Huis en Zekerheid Makelaardij

Huis en Zekerheid Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Huis en Zekerheid Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Huis en Zekerheid Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Huis en Zekerheid Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Huis en Zekerheid Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 482.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 126.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Huis en Zekerheid Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Huis en Zekerheid Makelaardij verkoopt

Huis en Zekerheid Makelaardij is het meeste actief in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Huis en Zekerheid Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Huis en Zekerheid Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bunschoten-Spakenburg 7 € 539.000
Amersfoort 4 € 446.000
Soest 2 € 378.000
Valthermond 1 € 260.000
Leusden 1 € 665.000

Type woningen die Huis en Zekerheid Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Huis en Zekerheid Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Huis en Zekerheid Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
hoekwoning
20%
benedenwoning
13%
tussenwoning
13%
maisonnette
7%
portiekflat
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Huis en Zekerheid Makelaardij

Wat kost Huis en Zekerheid Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Huis en Zekerheid Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Huis en Zekerheid Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Huis en Zekerheid Makelaardij actief?

+

Huis en Zekerheid Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort, Soest, Valthermond en Leusden.

In welk prijssegment is Huis en Zekerheid Makelaardij actief?

+

Huis en Zekerheid Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Huis en Zekerheid Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 482.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bunschoten-Spakenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bunschoten-Spakenburg en vergelijkbaar is aan Huis en Zekerheid Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!