Meerwaerde Makelaars

Meerwaerde Makelaars is een makelaar gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Meerwaerde Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Meerwaerde Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Meerwaerde Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Meerwaerde Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -60.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Meerwaerde Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Meerwaerde Makelaars verkoopt

Meerwaerde Makelaars is het meeste actief in Bunschoten-Spakenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Meerwaerde Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Meerwaerde Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bunschoten-Spakenburg 22 € 449.000
Nijkerk 2 € 375.000
Amersfoort 2 € 352.000
Hoogland 1 € 525.000

Type woningen die Meerwaerde Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Meerwaerde Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Meerwaerde Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
hoekwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
9%
vrijstaande woning
9%
bovenwoning
5%
eindwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meerwaerde Makelaars

Wat kost Meerwaerde Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Meerwaerde Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Meerwaerde Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Meerwaerde Makelaars actief?

+

Meerwaerde Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Amersfoort en Hoogland.

In welk prijssegment is Meerwaerde Makelaars actief?

+

Meerwaerde Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Meerwaerde Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 439.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bunschoten-Spakenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bunschoten-Spakenburg en vergelijkbaar is aan Meerwaerde Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!