Gundelach Makelaardij TGV

Gundelach Makelaardij TGV is een makelaar gevestigd in Nijkerk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gundelach Makelaardij TGV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Gundelach Makelaardij TGV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijkerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gundelach Makelaardij TGV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gundelach Makelaardij TGV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 723.000
  • Gemiddelde verkooptijd 71
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -405.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Gundelach Makelaardij TGV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gundelach Makelaardij TGV verkoopt

Gundelach Makelaardij TGV is het meeste actief in Nijkerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gundelach Makelaardij TGV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gundelach Makelaardij TGV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijkerk 3 € 726.000
Hoogland 2 € 480.000
Terschuur 2 € 482.000
Hoevelaken 2 € 645.000
Kootwijkerbroek 1 € 900.000

Type woningen die Gundelach Makelaardij TGV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gundelach Makelaardij TGV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gundelach Makelaardij TGV het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
43%
tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gundelach Makelaardij TGV

Wat kost Gundelach Makelaardij TGV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gundelach Makelaardij TGV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gundelach Makelaardij TGV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.600 en de € 5.400.

Waar is Gundelach Makelaardij TGV actief?

+

Gundelach Makelaardij TGV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijkerk, Hoogland, Terschuur, Hoevelaken en Kootwijkerbroek.

In welk prijssegment is Gundelach Makelaardij TGV actief?

+

Gundelach Makelaardij TGV is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gundelach Makelaardij TGV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 723.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijkerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijkerk en vergelijkbaar is aan Gundelach Makelaardij TGV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!