Makelaars in Kootwijkerbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kootwijkerbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Kootwijkerbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kootwijkerbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kootwijkerbroek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kootwijkerbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kootwijkerbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 617.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 26.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kootwijkerbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 663.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 26.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kootwijkerbroek.

Bij de verkoop van een huis in Kootwijkerbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 663.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kootwijkerbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kootwijkerbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 617.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kootwijkerbroek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kootwijkerbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kootwijkerbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kootwijkerbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kootwijkerbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Westeneng Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kootwijkerbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kootwijkerbroek.

Populaire buurten in Kootwijkerbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kootwijkerbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kootwijkerbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kootwijkerbroek

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 541.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Buitengebied Kootwijkerbroek

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 802.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Kootwijkerbroek-west

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 419.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Westeneng Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kootwijkerbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Puurveenseweg 4 01 Westeneng Makelaardij € 995.000
Kerkweg 10 Westeneng Makelaardij € 925.000
Wesselseweg 122 Gundelach Makelaardij TGV € 899.500
Garderbroekerweg 63 Legemaat Makelaardij € 895.000
Hazendonkweg 1 VSO makelaars & taxateurs € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kootwijkerbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kootwijkerbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Kootwijkerbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kootwijkerbroek.

Wat kost een makelaar in Kootwijkerbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kootwijkerbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kootwijkerbroek van € 6.200 tot € 7.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kootwijkerbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kootwijkerbroek zijn € 3.100 a € 4.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kootwijkerbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Kootwijkerbroek is Westeneng Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kootwijkerbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kootwijkerbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kootwijkerbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kootwijkerbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!