Makelaars in Maren-Kessel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maren-Kessel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Maren-Kessel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maren-Kessel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maren-Kessel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maren-Kessel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Maren-Kessel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Maren-Kessel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 447.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -93.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maren-Kessel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maren-Kessel

In Maren-Kessel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 355.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -93.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Maren-Kessel.

Bij de verkoop van een huis in Maren-Kessel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 166 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 355.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maren-Kessel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maren-Kessel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 447.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maren-Kessel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maren-Kessel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maren-Kessel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maren-Kessel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maren-Kessel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Raadhuys Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maren-Kessel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maren-Kessel.

 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Maren-Kessel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maren-Kessel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maren-Kessel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maren-Kessel

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 431.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Maren

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 470.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Maren-Kessel

In Maren-Kessel zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Raadhuys Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maren-Kessel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Provincialeweg 89 Cheizoo Makelaardij € 595.000
Veldleeuwerik 10 Raadhuys Makelaars € 519.500
Provincialeweg 45 Van der Krabben makelaardij € 448.000
Oude Kerkstraat 2 Akker Makelaardij € 345.000
Provincialeweg 24 Bernheze Makelaars € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maren-Kessel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maren-Kessel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Maren-Kessel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maren-Kessel.

Wat kost een makelaar in Maren-Kessel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maren-Kessel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maren-Kessel van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maren-Kessel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maren-Kessel zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maren-Kessel?

+

De meest verkopende makelaar van Maren-Kessel is Raadhuys Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maren-Kessel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maren-Kessel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maren-Kessel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maren-Kessel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!