Makelaars in Maasbommel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maasbommel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Maasbommel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maasbommel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Maasbommel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maasbommel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Maasbommel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 454.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -126.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maasbommel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maasbommel

In Maasbommel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 443.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -126.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Maasbommel.

Bij de verkoop van een huis in Maasbommel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 443.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maasbommel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maasbommel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 454.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maasbommel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maasbommel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maasbommel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maasbommel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maasbommel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Erp Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maasbommel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maasbommel.

 • John Bull Makelaardij

  2. John Bull Makelaardij

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  4
 • Sjuul van de Klok

  3. Sjuul van de Klok

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  2
 • Rianne de Wit Makelaardij

  4. Rianne de Wit Makelaardij

  Verkooptijd
  114 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 598.000
  Woningen verkocht
  1
 • Cheizoo Makelaardij

  5. Cheizoo Makelaardij

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 600.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Maasbommel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maasbommel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maasbommel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Maasbommel

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 414.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Buitengebied Maasbommel

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 590.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Maasbommel

In Maasbommel zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Van Erp Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maasbommel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Berghuizen 44 Van Erp Makelaardij € 775.000
Sluissestraat 5 Cheizoo Makelaardij € 600.000
Meester van de Venstraat 4 Rianne de Wit Makelaardij € 598.000
Kerkstraat 33 John Bull Makelaardij € 499.000
Kapelstraat 26 John Bull Makelaardij € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maasbommel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maasbommel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Maasbommel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maasbommel.

Wat kost een makelaar in Maasbommel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maasbommel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maasbommel van € 4.500 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maasbommel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maasbommel zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maasbommel?

+

De meest verkopende makelaar van Maasbommel is Van Erp Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maasbommel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maasbommel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maasbommel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maasbommel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!