Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij

Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zeewolde. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeewolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 463.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 52.000
  • Aantal transacties 74
Meer informatie over Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij verkoopt

Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij is het meeste actief in Zeewolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeewolde 74 € 463.000

Type woningen die Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
2 onder 1 kapwoning
33%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
11%
galerijflat
4%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij

Wat kost Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij actief?

+

Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeewolde.

In welk prijssegment is Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij actief?

+

Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 463.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeewolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeewolde en vergelijkbaar is aan Doornbos, Haanen & Ferneij Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!