Alex van Keulen Makelaars B.V.

Alex van Keulen Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alex van Keulen Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Alex van Keulen Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alex van Keulen Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alex van Keulen Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 447.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 92.000
  • Aantal transacties 74
Meer informatie over Alex van Keulen Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Alex van Keulen Makelaars B.V. verkoopt

Alex van Keulen Makelaars B.V. is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alex van Keulen Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alex van Keulen Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 73 € 448.000
Lelystad 1 € 345.000

Type woningen die Alex van Keulen Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alex van Keulen Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alex van Keulen Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
2 onder 1 kapwoning
24%
hoekwoning
10%
eindwoning
9%
vrijstaande woning
9%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alex van Keulen Makelaars B.V.

Wat kost Alex van Keulen Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alex van Keulen Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alex van Keulen Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Alex van Keulen Makelaars B.V. actief?

+

Alex van Keulen Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere en Lelystad.

In welk prijssegment is Alex van Keulen Makelaars B.V. actief?

+

Alex van Keulen Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alex van Keulen Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 447.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Alex van Keulen Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!