Flevo Makelaars BV

Flevo Makelaars BV is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Flevo Makelaars BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Flevo Makelaars BV is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Flevo Makelaars BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Flevo Makelaars BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 353.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 100.000
  • Aantal transacties 56
Meer informatie over Flevo Makelaars BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Flevo Makelaars BV verkoopt

Flevo Makelaars BV is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Flevo Makelaars BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Flevo Makelaars BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 41 € 396.000
Zeewolde 3 € 385.000
Naarden 1 € 575.000
Monnickendam 1 € 835.000
Lelystad 1 € 650.000

Type woningen die Flevo Makelaars BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Flevo Makelaars BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Flevo Makelaars BV het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
vrijstaande woning
15%
bovenwoning
10%
eindwoning
8%
2 onder 1 kapwoning
5%
hoekwoning
5%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
maisonnette
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Flevo Makelaars BV

Wat kost Flevo Makelaars BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Flevo Makelaars BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Flevo Makelaars BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Flevo Makelaars BV actief?

+

Flevo Makelaars BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Zeewolde, Naarden, Monnickendam en Lelystad.

In welk prijssegment is Flevo Makelaars BV actief?

+

Flevo Makelaars BV is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Flevo Makelaars BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 353.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Flevo Makelaars BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!