Flevopand Makelaars

Flevopand Makelaars is een makelaar gevestigd in Zeewolde. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Flevopand Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Flevopand Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeewolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Flevopand Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Flevopand Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
  • Gemiddelde verkooptijd 62
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 177.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Flevopand Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Flevopand Makelaars verkoopt

Flevopand Makelaars is het meeste actief in Zeewolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Flevopand Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Flevopand Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeewolde 42 € 439.000

Type woningen die Flevopand Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Flevopand Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Flevopand Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%
galerijflat
6%
benedenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Flevopand Makelaars

Wat kost Flevopand Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Flevopand Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Flevopand Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Flevopand Makelaars actief?

+

Flevopand Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeewolde.

In welk prijssegment is Flevopand Makelaars actief?

+

Flevopand Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Flevopand Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 439.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeewolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeewolde en vergelijkbaar is aan Flevopand Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!