ANTON Makelaardij

ANTON Makelaardij is een makelaar gevestigd in Lelystad. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ANTON Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. ANTON Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lelystad en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ANTON Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ANTON Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 409.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 113.000
  • Aantal transacties 40
Meer informatie over ANTON Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ANTON Makelaardij verkoopt

ANTON Makelaardij is het meeste actief in Lelystad. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ANTON Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ANTON Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lelystad 29 € 400.000
Almere 6 € 483.000
Dronten 3 € 375.000
Swifterbant 1 € 450.000
Biddinghuizen 1 € 275.000

Type woningen die ANTON Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ANTON Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ANTON Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
2 onder 1 kapwoning
21%
vrijstaande woning
10%
hoekwoning
8%
halfvrijstaande woning
5%
tussenverdieping
5%
bovenwoning
3%
eindwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ANTON Makelaardij

Wat kost ANTON Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ANTON Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ANTON Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is ANTON Makelaardij actief?

+

ANTON Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lelystad, Almere, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

In welk prijssegment is ANTON Makelaardij actief?

+

ANTON Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ANTON Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 409.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lelystad

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lelystad en vergelijkbaar is aan ANTON Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!