ERA Makelaardij RENGER

ERA Makelaardij RENGER is een makelaar gevestigd in Zeewolde. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Makelaardij RENGER hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. ERA Makelaardij RENGER is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeewolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Makelaardij RENGER. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA Makelaardij RENGER in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 378.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over ERA Makelaardij RENGER
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar ERA Makelaardij RENGER verkoopt

ERA Makelaardij RENGER is het meeste actief in Zeewolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Makelaardij RENGER woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Makelaardij RENGER ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeewolde 31 € 385.000
Zoetermeer 1 € 250.000
Hilversum 1 € 300.000

Type woningen die ERA Makelaardij RENGER verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Makelaardij RENGER diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Makelaardij RENGER het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
hoekwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
16%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
6%
eindwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Makelaardij RENGER

Wat kost ERA Makelaardij RENGER bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Makelaardij RENGER voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Makelaardij RENGER je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is ERA Makelaardij RENGER actief?

+

ERA Makelaardij RENGER heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeewolde, Zoetermeer en Hilversum.

In welk prijssegment is ERA Makelaardij RENGER actief?

+

ERA Makelaardij RENGER is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Makelaardij RENGER actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 378.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeewolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeewolde en vergelijkbaar is aan ERA Makelaardij RENGER. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!