Makelaars in Heerde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heerde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Heerde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heerde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heerde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heerde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Heerde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 493.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -102.000
 • Aantal transacties 90
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heerde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heerde

In Heerde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 479.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -102.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heerde.

Bij de verkoop van een huis in Heerde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 479.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heerde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heerde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 493.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heerde is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heerde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heerde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heerde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heerde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kole Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heerde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heerde.

 • Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 585.000
  Woningen verkocht
  25
 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  13
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 546.000
  Woningen verkocht
  6

Populaire buurten in Heerde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heerde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heerde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heerde

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 445.000
  Woningen verkocht
  77
 • 2. Verspreide huizen Heerde-Noord en Hoorn

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 611.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Verspreide huizen Heerde-Zuid

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 932.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Verspreide huizen Lage Land

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 800.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Heerde

In Heerde zijn de afgelopen maand 90 woningen verkocht. Makelaar Kole Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heerde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wezeweg 14 A De Haan Makelaars € 1.350.000
Mussenkampseweg 1 De Haan Makelaars € 995.000
Stationsstraat 1 b Kole Makelaars € 950.000
Griftdijk 7 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 945.000
Kanaaldijk 7 De Haan Makelaars € 875.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heerde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heerde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Heerde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heerde.

Wat kost een makelaar in Heerde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heerde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heerde van € 4.900 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heerde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heerde zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heerde?

+

De meest verkopende makelaar van Heerde is Kole Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heerde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heerde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heerde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heerde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!