Goos Makelaardij

Goos Makelaardij is een makelaar gevestigd in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Goos Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Goos Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Apeldoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Goos Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Goos Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -33.000
  • Aantal transacties 120
Meer informatie over Goos Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Goos Makelaardij verkoopt

Goos Makelaardij is het meeste actief in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Goos Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Goos Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 103 € 401.000
Ugchelen 3 € 390.000
Hengelo 2 € 320.000
Vaassen 2 € 652.000
Enschede 1 € 170.000

Type woningen die Goos Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Goos Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Goos Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
vrijstaande woning
19%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
15%
galerijflat
12%
portiekflat
8%
maisonnette
2%
benedenwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goos Makelaardij

Wat kost Goos Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Goos Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Goos Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Goos Makelaardij actief?

+

Goos Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn, Ugchelen, Hengelo, Vaassen en Enschede.

In welk prijssegment is Goos Makelaardij actief?

+

Goos Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Goos Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 403.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Apeldoorn en vergelijkbaar is aan Goos Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!