Makelaars in Wenum Wiesel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wenum Wiesel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Wenum Wiesel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wenum Wiesel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Agrarisch gebied Wiesel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wenum Wiesel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Wenum Wiesel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 650.000
 • Gemiddelde verkooptijd 90
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 117.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wenum Wiesel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wenum Wiesel

In Wenum Wiesel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 625.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 117.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Wenum Wiesel.

Bij de verkoop van een huis in Wenum Wiesel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 142 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 625.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wenum Wiesel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wenum Wiesel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 650.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wenum Wiesel is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wenum Wiesel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wenum Wiesel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wenum Wiesel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wenum Wiesel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Triest Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Wenum Wiesel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wenum Wiesel.

Populaire buurten in Wenum Wiesel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wenum Wiesel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wenum Wiesel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Agrarisch gebied Wiesel

  Verkooptijd
  118 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 758.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Wenum

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 490.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Agrarisch gebied Wenum

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Wenum Wiesel

In Wenum Wiesel zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Van Triest Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wenum Wiesel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoekweg 21 Van Triest Makelaars € 985.000
Zwolseweg 313 Hendriks Makelaardij € 849.500
Zwolseweg 299 Goos Makelaardij € 795.000
Elburgerweg 55 Wilbrink Makelaardij o.g. € 749.000
Zwolseweg 426 Koningsstede Makelaardij € 695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wenum Wiesel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wenum Wiesel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Wenum Wiesel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wenum Wiesel.

Wat kost een makelaar in Wenum Wiesel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wenum Wiesel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wenum Wiesel van € 6.500 tot € 7.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wenum Wiesel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wenum Wiesel zijn € 3.300 a € 4.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wenum Wiesel?

+

De meest verkopende makelaar van Wenum Wiesel is Van Triest Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wenum Wiesel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wenum Wiesel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wenum Wiesel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wenum Wiesel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!