RSH Makelaars & Financieel Adviseurs

RSH Makelaars & Financieel Adviseurs is een makelaar gevestigd in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RSH Makelaars & Financieel Adviseurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. RSH Makelaars & Financieel Adviseurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Apeldoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RSH Makelaars & Financieel Adviseurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RSH Makelaars & Financieel Adviseurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -93.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over RSH Makelaars & Financieel Adviseurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar RSH Makelaars & Financieel Adviseurs verkoopt

RSH Makelaars & Financieel Adviseurs is het meeste actief in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RSH Makelaars & Financieel Adviseurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RSH Makelaars & Financieel Adviseurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 44 € 352.000
Weesp 1 € 598.000
Aalsmeer 1 € 300.000
Den Haag 1 € 515.000
Amsterdam 1 € 400.000

Type woningen die RSH Makelaars & Financieel Adviseurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RSH Makelaars & Financieel Adviseurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RSH Makelaars & Financieel Adviseurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
hoekwoning
14%
2 onder 1 kapwoning
11%
vrijstaande woning
11%
galerijflat
6%
portiekflat
5%
geschakelde woning
3%
eindwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RSH Makelaars & Financieel Adviseurs

Wat kost RSH Makelaars & Financieel Adviseurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RSH Makelaars & Financieel Adviseurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RSH Makelaars & Financieel Adviseurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is RSH Makelaars & Financieel Adviseurs actief?

+

RSH Makelaars & Financieel Adviseurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn, Weesp, Aalsmeer, Den Haag en Amsterdam.

In welk prijssegment is RSH Makelaars & Financieel Adviseurs actief?

+

RSH Makelaars & Financieel Adviseurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RSH Makelaars & Financieel Adviseurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 368.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Apeldoorn en vergelijkbaar is aan RSH Makelaars & Financieel Adviseurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!