Van Vliet Makelaardij O.G.

Van Vliet Makelaardij O.G. is een makelaar gevestigd in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Vliet Makelaardij O.G. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Vliet Makelaardij O.G. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Apeldoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Vliet Makelaardij O.G.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Vliet Makelaardij O.G. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 500.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 359.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Van Vliet Makelaardij O.G.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Vliet Makelaardij O.G. verkoopt

Van Vliet Makelaardij O.G. is het meeste actief in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Vliet Makelaardij O.G. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Vliet Makelaardij O.G. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 15 € 470.000
Ugchelen 1 € 585.000
Beekbergen 1 € 450.000
Hoog Soeren 1 € 925.000

Type woningen die Van Vliet Makelaardij O.G. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Vliet Makelaardij O.G. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Vliet Makelaardij O.G. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
2 onder 1 kapwoning
29%
galerijflat
18%
portiekwoning
12%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Vliet Makelaardij O.G.

Wat kost Van Vliet Makelaardij O.G. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Vliet Makelaardij O.G. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Vliet Makelaardij O.G. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Van Vliet Makelaardij O.G. actief?

+

Van Vliet Makelaardij O.G. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn, Ugchelen, Beekbergen en Hoog Soeren.

In welk prijssegment is Van Vliet Makelaardij O.G. actief?

+

Van Vliet Makelaardij O.G. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Vliet Makelaardij O.G. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 500.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Apeldoorn en vergelijkbaar is aan Van Vliet Makelaardij O.G.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!