Buurman Makelaardij

Buurman Makelaardij is een makelaar gevestigd in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Buurman Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Buurman Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Apeldoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Buurman Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Buurman Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 19.000
  • Aantal transacties 110
Meer informatie over Buurman Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Buurman Makelaardij verkoopt

Buurman Makelaardij is het meeste actief in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Buurman Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Buurman Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 93 € 375.000
Ugchelen 13 € 482.000
Loenen 1 € 600.000
Lieren 1 € 775.000
Beemte Broekland 1 € 995.000

Type woningen die Buurman Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Buurman Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Buurman Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
2 onder 1 kapwoning
19%
vrijstaande woning
19%
hoekwoning
14%
portiekwoning
8%
maisonnette
2%
penthouse
2%
benedenwoning
1%
eindwoning
1%
galerijflat
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buurman Makelaardij

Wat kost Buurman Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Buurman Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Buurman Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Buurman Makelaardij actief?

+

Buurman Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn, Ugchelen, Loenen, Lieren en Beemte Broekland.

In welk prijssegment is Buurman Makelaardij actief?

+

Buurman Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Buurman Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 403.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Apeldoorn en vergelijkbaar is aan Buurman Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!