Makelaars in Oene

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oene, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Oene. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oene helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Oene.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oene zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oene zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oene afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 468.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 271.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oene
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oene

In Oene is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 496.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 271.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oene.

Bij de verkoop van een huis in Oene is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 496.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oene. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oene weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 468.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oene is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oene. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oene

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oene? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oene. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Haan Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oene, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oene.

 • Schieven Keizer l Qualis

  2. Schieven Keizer l Qualis

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 293.000
  Woningen verkocht
  2
 • Kole Makelaars

  3. Kole Makelaars

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 489.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaarskantoor Buitenkamp

  4. Makelaarskantoor Buitenkamp

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 549.000
  Woningen verkocht
  1
 • Goos Makelaardij

  5. Goos Makelaardij

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 540.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oene

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oene? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oene. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Oene

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Buitengebied Oene

  Verkooptijd
  113 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 633.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Oene

In Oene zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar De Haan Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oene.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Horthoekerweg 36 De Haan Makelaars € 850.000
Houtweg 44 Makelaarskantoor Buitenkamp € 549.000
Dorpsstraat 35 A Goos Makelaardij € 539.500
Houtweg 46 De Haan Makelaars € 499.000
Keizerstraat 19 De Haan Makelaars € 499.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oene

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oene?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Oene. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oene.

Wat kost een makelaar in Oene?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oene is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oene van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oene?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oene zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oene?

+

De meest verkopende makelaar van Oene is De Haan Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oene zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oene?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oene aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oene.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!