Makelaars in Emst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Emst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Emst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Emst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buitengebied Emst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Emst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Emst zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Emst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 745.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 92.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Emst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Emst

In Emst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 635.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 92.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Emst.

Bij de verkoop van een huis in Emst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 635.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Emst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Emst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 745.000.

Het meest voorkomende energielabel in Emst is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Emst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Emst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Emst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Emst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaarskantoor Buitenkamp de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Emst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Emst.

Populaire buurten in Emst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Emst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Emst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buitengebied Emst

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Kern Emst

  Verkooptijd
  7 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 543.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Emst

In Emst zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Makelaarskantoor Buitenkamp verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Emst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oranjeweg 78 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.175.000
Hanendorperweg 113 Rodenburg Makelaars € 765.000
Schaverenseweg 12 Schieven Keizer l Qualis € 640.000
Vaassensebinnenweg 19 De Haan Makelaars € 600.000
Hoofdweg 96 Makelaarskantoor Buitenkamp € 542.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Emst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Emst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Emst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Emst.

Wat kost een makelaar in Emst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Emst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Emst van € 7.500 tot € 9.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Emst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Emst zijn € 3.700 a € 5.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Emst?

+

De meest verkopende makelaar van Emst is Makelaarskantoor Buitenkamp. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Emst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Emst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Emst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Emst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!