Makelaars in Eerbeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eerbeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Eerbeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eerbeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Eerbeekse Enk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eerbeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Eerbeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -66.000
 • Aantal transacties 56
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eerbeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eerbeek

In Eerbeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 372.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -66.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Eerbeek.

Bij de verkoop van een huis in Eerbeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 372.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eerbeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eerbeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 420.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eerbeek is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eerbeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eerbeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eerbeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eerbeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Eerbeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eerbeek.

Populaire buurten in Eerbeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eerbeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eerbeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Eerbeekse Enk

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  24
 • 2. Lombok

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Noorder Enk

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Eerbeek centrum

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 588.000
  Woningen verkocht
  5
 • 5. Werfakker

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 377.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Eerbeek

In Eerbeek zijn de afgelopen maand 56 woningen verkocht. Makelaar Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Eerbeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Harderwijkerweg 23 Makelaarskantoor Buitenkamp € 1.350.000
Juliana van Stolberglaan 27 Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs € 925.000
Brummenseweg 8 Gert-Jan Scholten Makelaardij € 899.000
Rentmeesterhof 21 Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs € 795.000
Gravin van Burenlaan 8 Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs € 775.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eerbeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eerbeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Eerbeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eerbeek.

Wat kost een makelaar in Eerbeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eerbeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eerbeek van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eerbeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eerbeek zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eerbeek?

+

De meest verkopende makelaar van Eerbeek is Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eerbeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eerbeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eerbeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eerbeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!