Makelaars in Rheden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rheden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Rheden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rheden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rheden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rheden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rheden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -58.000
 • Aantal transacties 50
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rheden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rheden

In Rheden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 343.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -58.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rheden.

Bij de verkoop van een huis in Rheden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 343.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rheden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rheden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 377.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rheden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rheden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rheden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rheden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rheden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat DroomHuis Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rheden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rheden.

 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  14
 • Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 239.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  162 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Rheden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rheden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rheden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rheden

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  49
 • 2. Rheden-West ten westen van Oranjeweg en Haverweg

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 865.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Rheden

In Rheden zijn de afgelopen maand 50 woningen verkocht. Makelaar DroomHuis Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rheden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Arnhemsestraatweg 50 Assink NVM Makelaars € 1.195.000
Brinkweg 24 -26 Stad en Land Makelaardij € 865.000
Dorpsstraat 9 f DroomHuis Makelaardij € 739.500
Berggrind 1 Assink NVM Makelaars € 687.500
Oranjeweg 5 Assink NVM Makelaars € 479.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rheden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rheden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Rheden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rheden.

Wat kost een makelaar in Rheden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rheden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rheden van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rheden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rheden zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rheden?

+

De meest verkopende makelaar van Rheden is DroomHuis Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rheden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rheden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rheden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rheden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!