DroomHuis Makelaardij

DroomHuis Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rheden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt DroomHuis Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. DroomHuis Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rheden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DroomHuis Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DroomHuis Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 327.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 79.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over DroomHuis Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar DroomHuis Makelaardij verkoopt

DroomHuis Makelaardij is het meeste actief in Rheden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DroomHuis Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DroomHuis Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rheden 24 € 330.000
Arnhem 4 € 270.000
Westervoort 1 € 320.000
Velp (GLD) 1 € 475.000

Type woningen die DroomHuis Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DroomHuis Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DroomHuis Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
hoekwoning
29%
tussenwoning
24%
galerijflat
14%
benedenwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DroomHuis Makelaardij

Wat kost DroomHuis Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DroomHuis Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DroomHuis Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is DroomHuis Makelaardij actief?

+

DroomHuis Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rheden, Arnhem, Westervoort en Velp (GLD).

In welk prijssegment is DroomHuis Makelaardij actief?

+

DroomHuis Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DroomHuis Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 327.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rheden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rheden en vergelijkbaar is aan DroomHuis Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!