Makelaars in Rozendaal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rozendaal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Rozendaal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rozendaal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rozendaal.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rozendaal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rozendaal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 677.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 206.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rozendaal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rozendaal

In Rozendaal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 796.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 206.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rozendaal.

Bij de verkoop van een huis in Rozendaal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 796.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rozendaal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rozendaal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 677.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rozendaal is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rozendaal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rozendaal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rozendaal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rozendaal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Assink NVM Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rozendaal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rozendaal.

Populaire buurten in Rozendaal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rozendaal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rozendaal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rozendaal

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 677.000
  Woningen verkocht
  13

Top 5 woningen verkocht in Rozendaal

In Rozendaal zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Assink NVM Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rozendaal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
de Genestetlaan 28 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.180.000
Van de Gumsterlaan 1 Assink NVM Makelaars € 1.075.000
Kapellenberglaan 57 Assink NVM Makelaars € 1.050.000
Bremlaan 2 Assink NVM Makelaars € 895.000
Vossenberglaan 23 Assink NVM Makelaars € 645.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rozendaal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rozendaal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Rozendaal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rozendaal.

Wat kost een makelaar in Rozendaal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rozendaal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rozendaal van € 6.800 tot € 8.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rozendaal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rozendaal zijn € 3.400 a € 5.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rozendaal?

+

De meest verkopende makelaar van Rozendaal is Assink NVM Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rozendaal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rozendaal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rozendaal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rozendaal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!