Bell Makelaardij B.V.

Bell Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Velp. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bell Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bell Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Velp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bell Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bell Makelaardij B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bell Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -203.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Bell Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Bell Makelaardij B.V. verkoopt

Bell Makelaardij B.V. is het meeste actief in Velp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bell Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bell Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 6 € 380.000
Velp (GLD) 3 € 582.000
Dieren 1 € 350.000

Type woningen die Bell Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bell Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bell Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
13%
halfvrijstaande woning
13%
hoekwoning
13%
portiekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bell Makelaardij B.V.

Wat kost Bell Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bell Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bell Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Bell Makelaardij B.V. actief?

+

Bell Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem, Velp (GLD) en Dieren.

In welk prijssegment is Bell Makelaardij B.V. actief?

+

Bell Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bell Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 437.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Velp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Velp en vergelijkbaar is aan Bell Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!