Makelaars in Herwen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Herwen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Herwen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Herwen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Herwen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Herwen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Herwen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Herwen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 235.000
 • Gemiddelde verkooptijd 84
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 129.000
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Herwen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Herwen

In Herwen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 349.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 129.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Herwen.

Bij de verkoop van een huis in Herwen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 100 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 349.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Herwen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Herwen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 235.000.

Het meest voorkomende energielabel in Herwen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Herwen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Herwen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Herwen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Herwen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Herwen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Herwen.

Populaire buurten in Herwen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Herwen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Herwen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Herwen

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 235.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Herwen

In Herwen zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Herwen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Michalstraat 17 Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. € 249.000
Kerkemorgen 21 ten Hag Makelaarsgroep € 220.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Herwen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Herwen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Herwen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Herwen.

Wat kost een makelaar in Herwen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Herwen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Herwen van € 2.400 tot € 2.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Herwen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Herwen zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Herwen?

+

De meest verkopende makelaar van Herwen is Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Herwen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Herwen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Herwen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Herwen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!