Ernst Kleijn Makelaardij

Ernst Kleijn Makelaardij is een makelaar gevestigd in Wageningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Ernst Kleijn Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Ernst Kleijn Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wageningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ernst Kleijn Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Ernst Kleijn Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Ernst Kleijn Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 409.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -162.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Ernst Kleijn Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Ernst Kleijn Makelaardij verkoopt

Ernst Kleijn Makelaardij is het meeste actief in Wageningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ernst Kleijn Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ernst Kleijn Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wageningen 5 € 453.000
Doorwerth 2 € 308.000
Bennekom 1 € 389.000

Type woningen die Ernst Kleijn Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ernst Kleijn Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ernst Kleijn Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
eindwoning
20%
2 onder 1 kapwoning
10%
galerijflat
10%
hoekwoning
10%
portiekflat
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ernst Kleijn Makelaardij

Wat kost Ernst Kleijn Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ernst Kleijn Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ernst Kleijn Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Ernst Kleijn Makelaardij actief?

+

Ernst Kleijn Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wageningen, Doorwerth en Bennekom.

In welk prijssegment is Ernst Kleijn Makelaardij actief?

+

Ernst Kleijn Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ernst Kleijn Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 409.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wageningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wageningen en vergelijkbaar is aan Ernst Kleijn Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!