Barten Tiemessen NVM Makelaars

Barten Tiemessen NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Wageningen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Barten Tiemessen NVM Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Barten Tiemessen NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wageningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Barten Tiemessen NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Barten Tiemessen NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 511.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 119.000
  • Aantal transacties 76
Meer informatie over Barten Tiemessen NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Barten Tiemessen NVM Makelaars verkoopt

Barten Tiemessen NVM Makelaars is het meeste actief in Wageningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Barten Tiemessen NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Barten Tiemessen NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wageningen 64 € 515.000
Bennekom 5 € 513.000
Renkum 2 € 672.000
Heelsum 2 € 369.000
Ede 2 € 448.000

Type woningen die Barten Tiemessen NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Barten Tiemessen NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Barten Tiemessen NVM Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
2 onder 1 kapwoning
20%
portiekwoning
20%
vrijstaande woning
13%
galerijflat
9%
hoekwoning
4%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Barten Tiemessen NVM Makelaars

Wat kost Barten Tiemessen NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Barten Tiemessen NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Barten Tiemessen NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Barten Tiemessen NVM Makelaars actief?

+

Barten Tiemessen NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wageningen, Bennekom, Renkum, Heelsum en Ede.

In welk prijssegment is Barten Tiemessen NVM Makelaars actief?

+

Barten Tiemessen NVM Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Barten Tiemessen NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 511.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wageningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wageningen en vergelijkbaar is aan Barten Tiemessen NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!