Wilhelm Makelaars

Wilhelm Makelaars is een makelaar gevestigd in Ede. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wilhelm Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Wilhelm Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wilhelm Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wilhelm Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 352.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -160.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Wilhelm Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wilhelm Makelaars verkoopt

Wilhelm Makelaars is het meeste actief in Ede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wilhelm Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wilhelm Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ede 23 € 355.000
Ommen 1 € 485.000
Tiel 1 € 325.000
Steenbergen 1 € 259.000
Den Haag 1 € 265.000

Type woningen die Wilhelm Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wilhelm Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wilhelm Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
hoekwoning
20%
portiekflat
14%
vrijstaande woning
14%
2 onder 1 kapwoning
6%
galerijflat
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wilhelm Makelaars

Wat kost Wilhelm Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wilhelm Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wilhelm Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Wilhelm Makelaars actief?

+

Wilhelm Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ede, Ommen, Tiel, Steenbergen en Den Haag.

In welk prijssegment is Wilhelm Makelaars actief?

+

Wilhelm Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wilhelm Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 352.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ede en vergelijkbaar is aan Wilhelm Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!