Makelaars in Bleskensgraaf ca

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bleskensgraaf ca, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Bleskensgraaf ca. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bleskensgraaf ca helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bleskensgraaf-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bleskensgraaf ca zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bleskensgraaf ca afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 337.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 162.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bleskensgraaf ca
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bleskensgraaf ca

In Bleskensgraaf ca is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 396.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 162.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bleskensgraaf ca.

Bij de verkoop van een huis in Bleskensgraaf ca is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 396.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bleskensgraaf ca. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bleskensgraaf ca weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 337.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bleskensgraaf ca is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bleskensgraaf ca. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bleskensgraaf ca

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bleskensgraaf ca? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bleskensgraaf ca. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bleskensgraaf ca, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bleskensgraaf ca.

Populaire buurten in Bleskensgraaf ca

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bleskensgraaf ca? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bleskensgraaf ca. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bleskensgraaf-Dorp

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Bleskensgraaf ca

In Bleskensgraaf ca zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bleskensgraaf ca.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 1 Lamper & Van Vliet Woningmakelaars € 625.000
Korenbloemplaats 11 Vos Woningmakelaardij € 395.000
Pinksterbloemstraat 1 Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs € 395.000
Pinksterbloemstraat 3 Kooyman Eigen Huis B.V. € 375.000
Pinksterbloemstraat 5 Ooms Makelaars € 365.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bleskensgraaf ca

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bleskensgraaf ca?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Bleskensgraaf ca. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bleskensgraaf ca.

Wat kost een makelaar in Bleskensgraaf ca?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bleskensgraaf ca is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bleskensgraaf ca van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bleskensgraaf ca?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bleskensgraaf ca zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bleskensgraaf ca?

+

De meest verkopende makelaar van Bleskensgraaf ca is Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bleskensgraaf ca zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bleskensgraaf ca?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bleskensgraaf ca aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bleskensgraaf ca.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!