Atrium makelaardij

Atrium makelaardij is een makelaar gevestigd in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Atrium makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Atrium makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ridderkerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Atrium makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Atrium makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -29.000
  • Aantal transacties 44
Meer informatie over Atrium makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Atrium makelaardij verkoopt

Atrium makelaardij is het meeste actief in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Atrium makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Atrium makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ridderkerk 42 € 328.000
Hendrik-Ido-Ambacht 1 € 350.000
Rotterdam 1 € 324.000

Type woningen die Atrium makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Atrium makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Atrium makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
portiekwoning
26%
galerijflat
9%
hoekwoning
9%
2 onder 1 kapwoning
6%
maisonnette
6%
benedenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Atrium makelaardij

Wat kost Atrium makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Atrium makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Atrium makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is Atrium makelaardij actief?

+

Atrium makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht en Rotterdam.

In welk prijssegment is Atrium makelaardij actief?

+

Atrium makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Atrium makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 328.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ridderkerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ridderkerk en vergelijkbaar is aan Atrium makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!