Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V.

Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. is een makelaar gevestigd in Poortugaal. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Poortugaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 851.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. verkoopt

Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. is het meeste actief in Poortugaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Poortugaal 11 € 524.000
Rotterdam 4 € 562.000
Rhoon 2 € 397.000
Hoogvliet Rotterdam 1 € 295.000
Spijkenisse 1 € 295.000

Type woningen die Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
hoekwoning
27%
tussenwoning
27%
portiekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V.

Wat kost Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. actief?

+

Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Poortugaal, Rotterdam, Rhoon, Hoogvliet Rotterdam en Spijkenisse.

In welk prijssegment is Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. actief?

+

Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 495.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Poortugaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Poortugaal en vergelijkbaar is aan Bakker & Bakker NVM Makelaars & Taxateurs B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!