Makelaars in Steggerda

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Steggerda, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Steggerda. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Steggerda helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Steggerda.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Steggerda zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Steggerda afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 388.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 200.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Steggerda
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Steggerda

In Steggerda is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 615.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 200.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Steggerda.

Bij de verkoop van een huis in Steggerda is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 94 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 615.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Steggerda. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Steggerda weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 388.000.

Het meest voorkomende energielabel in Steggerda is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Steggerda. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Steggerda

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Steggerda? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Steggerda. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Steggerda, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Steggerda.

Populaire buurten in Steggerda

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Steggerda? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Steggerda. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Steggerda

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Steggerda-Buitengebied

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 483.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Steggerda

In Steggerda zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Steggerda.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Leemweg 18 Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen € 665.000
Pepergaweg 93 RMW Makelaars € 575.000
Leemweg 27 Mijn Makelaar Steenwijk € 565.000
Westvierdeparten 1 A Fehse Makelaardij | NVM-Qualis € 525.000
Leemweg 14 De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters € 385.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Steggerda

Hoeveel makelaars zijn er actief in Steggerda?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Steggerda. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Steggerda.

Wat kost een makelaar in Steggerda?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Steggerda is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Steggerda van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Steggerda?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Steggerda zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Steggerda?

+

De meest verkopende makelaar van Steggerda is De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Steggerda zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Steggerda?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Steggerda aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Steggerda.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!