Broekx Makelaardij & Hypotheken

Broekx Makelaardij & Hypotheken is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Broekx Makelaardij & Hypotheken hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Broekx Makelaardij & Hypotheken is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Broekx Makelaardij & Hypotheken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Broekx Makelaardij & Hypotheken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 419.000
  • Gemiddelde verkooptijd 20
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 17.000
  • Aantal transacties 38
Meer informatie over Broekx Makelaardij & Hypotheken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Broekx Makelaardij & Hypotheken verkoopt

Broekx Makelaardij & Hypotheken is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Broekx Makelaardij & Hypotheken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Broekx Makelaardij & Hypotheken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 30 € 440.000
Best 2 € 375.000
Helmond 2 € 363.000
Geldrop 1 € 275.000
Heeze 1 € 335.000

Type woningen die Broekx Makelaardij & Hypotheken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Broekx Makelaardij & Hypotheken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Broekx Makelaardij & Hypotheken het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
69%
2 onder 1 kapwoning
8%
portiekwoning
8%
maisonnette
6%
vrijstaande woning
6%
eindwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Broekx Makelaardij & Hypotheken

Wat kost Broekx Makelaardij & Hypotheken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Broekx Makelaardij & Hypotheken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Broekx Makelaardij & Hypotheken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Broekx Makelaardij & Hypotheken actief?

+

Broekx Makelaardij & Hypotheken heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Best, Helmond, Geldrop en Heeze.

In welk prijssegment is Broekx Makelaardij & Hypotheken actief?

+

Broekx Makelaardij & Hypotheken is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Broekx Makelaardij & Hypotheken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 419.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan Broekx Makelaardij & Hypotheken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!