Makelaars in Knegsel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Knegsel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Knegsel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Knegsel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Knegsel-kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Knegsel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Knegsel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Knegsel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 541.000
 • Gemiddelde verkooptijd 26
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Knegsel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Knegsel

In Knegsel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Knegsel.

Bij de verkoop van een huis in Knegsel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 213 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Knegsel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Knegsel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 541.000.

Het meest voorkomende energielabel in Knegsel is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Knegsel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Knegsel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Knegsel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Knegsel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van de Schans Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Knegsel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Knegsel.

 • Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 720.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 698.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 109.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Knegsel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Knegsel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Knegsel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Knegsel-kom

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 589.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Knegsel-Oeyenbos

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 709.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Knegsel

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 109.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Knegsel

In Knegsel zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Van de Schans Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Knegsel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Het Groen 4 a Van de Schans Makelaardij € 748.000
Larikslaan 5 Janssen Steijlen € 720.000
Larikslaan 8 DHVC Vastgoed € 697.500
Bleekveld 17 Revast Makelaardij € 429.000
Sneidershoek Giesbers & De Kort € 109.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Knegsel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Knegsel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Knegsel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Knegsel.

Wat kost een makelaar in Knegsel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Knegsel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Knegsel van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Knegsel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Knegsel zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Knegsel?

+

De meest verkopende makelaar van Knegsel is Van de Schans Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Knegsel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Knegsel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Knegsel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Knegsel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!