Brick Vastgoed BV

Brick Vastgoed BV is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brick Vastgoed BV hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Brick Vastgoed BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brick Vastgoed BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Brick Vastgoed BV zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Brick Vastgoed BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 342.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -77.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Brick Vastgoed BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Brick Vastgoed BV verkoopt

Brick Vastgoed BV is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brick Vastgoed BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brick Vastgoed BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 8 € 342.000

Type woningen die Brick Vastgoed BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brick Vastgoed BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brick Vastgoed BV het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
40%
maisonnette
20%
portiekwoning
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brick Vastgoed BV

Wat kost Brick Vastgoed BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brick Vastgoed BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brick Vastgoed BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Brick Vastgoed BV actief?

+

Brick Vastgoed BV heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven.

In welk prijssegment is Brick Vastgoed BV actief?

+

Brick Vastgoed BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brick Vastgoed BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 342.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan Brick Vastgoed BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!