AB Makelaars

AB Makelaars is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt AB Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. AB Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AB Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties AB Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 357.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 85.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over AB Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar AB Makelaars verkoopt

AB Makelaars is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AB Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AB Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 11 € 346.000
Veldhoven 7 € 416.000
Best 3 € 293.000
Helmond 1 € 250.000

Type woningen die AB Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AB Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AB Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
48%
hoekwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
10%
portiekwoning
10%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AB Makelaars

Wat kost AB Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AB Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AB Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is AB Makelaars actief?

+

AB Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Veldhoven, Best en Helmond.

In welk prijssegment is AB Makelaars actief?

+

AB Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AB Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 357.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan AB Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!