Pradium.nl

Pradium.nl is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Pradium.nl hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Pradium.nl is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Pradium.nl. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Pradium.nl zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Pradium.nl in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Pradium.nl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Pradium.nl verkoopt

Pradium.nl is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Pradium.nl woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Pradium.nl ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 2 € 405.000
Waalre 1 € 375.000
Munstergeleen 1 € 315.000
Munstergeleen 1 € 315.000
Helmond 1 € 335.000

Type woningen die Pradium.nl verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Pradium.nl diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Pradium.nl het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
portiekflat
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pradium.nl

Wat kost Pradium.nl bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Pradium.nl voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Pradium.nl je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Pradium.nl actief?

+

Pradium.nl heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Waalre, Munstergeleen, Munstergeleen en Helmond.

In welk prijssegment is Pradium.nl actief?

+

Pradium.nl is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Pradium.nl actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 401.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan Pradium.nl. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!