Debbie Mels Lommers Makelaars

Debbie Mels Lommers Makelaars is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Debbie Mels Lommers Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Debbie Mels Lommers Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Debbie Mels Lommers Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Debbie Mels Lommers Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 532.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -114.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Debbie Mels Lommers Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Debbie Mels Lommers Makelaars verkoopt

Debbie Mels Lommers Makelaars is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Debbie Mels Lommers Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Debbie Mels Lommers Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 12 € 531.000
Veldhoven 5 € 574.000
Waalre 1 € 450.000
Son en Breugel 1 € 425.000

Type woningen die Debbie Mels Lommers Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Debbie Mels Lommers Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Debbie Mels Lommers Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
79%
2 onder 1 kapwoning
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Debbie Mels Lommers Makelaars

Wat kost Debbie Mels Lommers Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Debbie Mels Lommers Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Debbie Mels Lommers Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is Debbie Mels Lommers Makelaars actief?

+

Debbie Mels Lommers Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Veldhoven, Waalre en Son en Breugel.

In welk prijssegment is Debbie Mels Lommers Makelaars actief?

+

Debbie Mels Lommers Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Debbie Mels Lommers Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 532.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan Debbie Mels Lommers Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!